2022-01-04 09:44:24• hírek • Szatmár.ro

Sokat tudott javítani a Dakar-rali második napján Gyenes Mani

Fotó: Rally Zone
Fotó: Rally Zone

Mint arról egy nappal korábban beszámoltunk, az idei Dakar-rali első, vasárnapi etapja technikai probléma miatt igen rosszul sikerült az Autonet Motorcycle Team versenyzője számára, ellenben a hétfői versenyszakaszon sokkal jobban kijött a lépés és több helyet is tudott javítani összetettben a szatmári motoros.

A hétfői etapot követően Mani elmondta, sikerült egész jó időt futnia, így jó pár helyet tudott javítani, de a pályán is sok versenyzőt tudott megelőzni.

„Nagyon élveztem a mai napot, a pálya adottságai is tetszettek. Mivel az előző éjjel esett az eső, elég vizes volt a homok, könnyű volt menni rajta, nagyon élveztem. Sikerült hozni jó pár helyet, nagyon sok versenyzőt előztem meg a pályán” – foglalta össze röviden a rali második napját az Autonet pilótája.

A hétfői napon egyébként egy 791,63 kilométeres táv várt a versenyzőkre, ebből egy 338,43 kilométeres speciális szakaszt is teljesíteniük kellett.

Ami a helyezéseket illeti, Mani összetettben a 42. helyet, a Malle Moto kategóriában pedig a 4. helyet tudta motorozni, ezzel mindkét táblázaton sikerült helyeket javítania, minek köszönhetően az összesített listán most a 72., míg a Malle Moto kategóriában 11.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: